Mobiele website laten bouwen

In de huidige digitale wereld is een sterke online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf. Met het toenemende gebruik van mobiele apparaten is het belangrijk om een mobiele website te laten bouwen, die goed functioneert op mobiele apparaten. Bij Brend Bulders begrijpen we het belang van een goed ontworpen website die voldoet aan de behoeften van je mobiele bezoekers.

Maak kennis met Brend Bulders

1. Verpletterend design

2. Gebruiksvriendelijke techniek

3. Weerspiegeling van jouw merk

Responsive website

Een responsive website past zich automatisch aan, aan het apparaat dat de bezoeker gebruikt, of het nu een desktop, tablet of smartphone is. Responsive webdesign zorgt ervoor dat je website er op elk schermformaat goed uitziet en goed werkt. Dit betekent dat je website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk voor is al je bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dat is niet alleen prettig voor je gebruikers, maar ook zoekmachines zoals Google waarderen een goedwerkende website. Dat helpt je met beter vindbaar worden in zoekmachines.

Onze klanten

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje? Wij hebben met succes samengewerkt met diverse bedrijven en hebben hun online aanwezigheid versterkt.

Wat houdt een mobielvriendelijke website in?

Een mobielvriendelijke website is ontworpen om goed te werken op verschillende mobiele apparaten. Dit betekent dat de website snel laadt, dat het eenvoudig is om te navigeren en dat alle inhoud goed leesbaar is op kleine schermen. Voor mobiele gebruikers is het belangrijk dat een website mobielvriendelijk is, zodat ze gemakkelijk kunnen zoeken, kunnen bladeren en aankopen kunnen doen, zonder problemen.

Voordelen van mobielvriendelijke websites

  • Breder publiek: Met een mobiele website kun je een groter publiek bereiken, aangezien steeds meer mensen smartphones en tablets gebruiken om op internet te navigeren.

  • Betere gebruikservaring: Responsive websites zorgen voor een optimale gebruikerservaring door de site aan te passen aan verschillende schermformaten.

  • Hogere conversieratio’s: Mobiele websites zijn vaak sneller en gebruiksvriendelijker, wat kan leiden tot hogere conversieratio’s. Op een gebruiksvriendelijke website kunnen gebruikers gemakkelijker navigeren en aankopen doen via hun mobiele apparaten.

  • Snellere laadtijden: Mobiele websites zijn geoptimaliseerd om sneller te laden op mobiele apparaten, wat belangrijk is voor het behouden van bezoekers en het verminderen van bounce rates.

  • Betere vindbaarheid: Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan mobielvriendelijke en gebruiksvriendelijke websites in hun zoekresultaten. Dit kan leiden tot een hogere ranking en meer organisch verkeer.

Website laten maken Westland

Een mobiele website laten maken door Brend Bulders

Bij Brend Bulders draait het om creativiteit en een design dat je merk tot leven brengt op het scherm. Onze kracht ligt in het creëren van te gekke designs, die je gebruikers niet snel zullen vergeten. We zetten onze creativiteit in, om unieke lay-outs te ontwerpen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We hanteren een mobile first-benadering, waarbij we de mobiele ervaring als uitgangspunt nemen en deze vervolgens uitbreiden naar grotere schermen. Dit zorgt ervoor dat elke website die we maken zich naadloos aanpast aan elk apparaat en een indrukwekkende gebruikerservaring biedt, ongeacht waar en hoe deze wordt bekeken.

Voor alle website eigenaren

Door een website te laten bouwen met een responsive design zorg je ervoor dat je bedrijf goed zichtbaar is voor de groeiende groep mobiele bezoekers. Of het nu gaat om een kleine informatieve website of een groot e-commerce platform, bij Brend Bulders is alles mogelijk. Wij zorgen ervoor dat elke ondernemer wordt voorzien van een mobiele website die niet alleen voldoet aan hun specifieke behoeften, maar ook uitblinkt in creativiteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vul het formulier hieronder in en kijk wat er mogelijk is voor jouw onderneming!

Vraag hier jouw offerte aan en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Flexibiliteit met WordPress

Bij Brend Bulders gebruiken we het WordPress-platform om mobiele websites te ontwikkelen die gemakkelijk te beheren en te onderhouden zijn. WordPress is namelijk een zeer gebruiksvriendelijke cms, die na livegang eenvoudig kan worden gevuld met extra content zoals tekst, afbeeldingen of video’s. Natuurlijk kunnen wij achter de schermen altijd blijven meekijken met aanpassingen aan de website.

Investeren in mobiele websites

Door te kiezen voor Brend Bulders, investeer je in een mobiele website die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf en jouw klanten. Onze creatieve ontwerpen en mobielvriendelijke technieken zorgen ervoor dat jouw website er op elk apparaat goed uitziet en optimaal presteert. Geef je bedrijf de voorsprong die het verdient en laat je mobiele website bouwen door Brend Bulders.